12 Oct, 2017

Ljubljana, 21. oktober 2017

StopChasingWeekends Maraton
12 Oct, 2017

DATUM

21. oktober 2017

URA

8.30 - 20.30

LOKACIJA

Cankarjev dom

Več informacij o programu in organizatorjih dogodka:  http://www.maratonpozitivnepsihologije.si

Lani sem na 1. maratonu pozitivne psihologije stala na odru Linhartove dvorane, največje dvorane Cankarjevega doma in prvič javno spregovorila o tem, kako je največji poraz v mojem življenju postal moja največja zmaga: o svoji izkušnji z izorelostjo, o usklajevanju kariere z življenjem ter o spoznanjih, ki so mi pomagala, da danes živim manj stresno, a bolj polno in srečno življenje.

V enem letu je knjiga Ne čakaj na vikend postala uspešnica, trenutno je razprodana (ponatis oz. dopolnjena verzija bo na voljo v novembru), 22. 9. pa je izšla njena angleška sestra na Amazonu. Ja, in še kaj novega se bo zgodilo. 🙂

Pridite na klepet v mojo ‘pop-up’ knjigarno – vesela bom vašega obiska. Če je knjiga tudi vas navdihnila, da ste jo priporočili svojim prijateljicam, ali naredili spremembo v svojem življenju, pridite in mi povejte svojo zgodbo. Čakam vas s sladkim presenečenjem!

OPOMBA: Za obisk pri meni ne potrebujete vstopnice (v predverje CD lahko vstopi vsak, vstopnico potrebujete le za predavanja). Našli me poste poleg rdečega panoja ‘Ne čakaj na vikend’ .

KAKO DO LOKACIJE?

Cankarjev dom

Ljubljana

«
»